top of page

Support Group

Public·138 members

[STREAMING!!] România vs Portugalia în direct 2022 30/08/2023


Turneul final începe pe 20 noiembrie și se va desfășura până pe data de 18 decembrie. A 22 ediție a Campionatului Mondial de Fotbal va avea la start 32 de echipe și va găzdui 64 de partide. În România aceste meciuri vor fi transmite în direct la TV de TVR 1 și TVR 2. „Aşteptăm de peste 4 ani acest eveniment, din 15 iulie 2018, cea mai lungă perioadă dintre ediţii succesive postbelice ale Cupei Mondiale. Va fi, probabil, cel mai bun turneu final, din mai multe motive: e prima oară când un turneu de asemenea anvergură se joacă, practic, într-un oraş, facilitând accesul suporterilor şi scutind deplasările echipelor; nu mai sunt diferenţe de fus orar, de climă, nu mai e nevoie de adaptare de la o partidă la alta; perioada e foarte bună din punct de vedere sportiv, cu jucători aflaţi în formă maximă”, a declarat comentatorul TVR, Emil Hossu-Longin. Vlad Arhire, Costin Deşliu, Tudor Furdui şi Dorin Chioţea, vor fi gazdele „Studioului Mondial” difuzat înainte şi după meciuri, iar la „Super Mondial”, George Tănase va discuta, în fiecare seară, cu influenceri şi invitaţi din lumea fotbalului.


Rugby: România – Portugalia, cel mai important meci al Stejarilor din ultimii patru aniVictoria este imperativă atât pentru Stejari cât și pentru Os Lobos (Lupii) pe Stadionul Arcul de Triumf unde se desfășoară partida începând cu 17:30 ora României. O victorie a României ar da o lovitură serioasă șanselor de calificare ale Portugaliei, care are nevoie cel puțin de un meci egal pentru a rămâne în competiția pentru locul 2 care dă drept la calificare directă. În meciul tur de anul trecut de la Lisabina, Stejarii au obținut o victorie dramatică cu ultima acțiune a meciului, 28 – 27, după ce erau conduși cu 27 – 14 cu 10 minute înainte de final. În palmaresul general România conduce cu 22 de victorii la 4, dar recent Portugalia a înregistrat o ascensiune remarcabilă, fiind situată pe locul 17 în clasamentul World Rugby, cu două poziții în fața Stejarilor.


Portugalia aliniază lotul care a obținut rezultatul remarcabil de la Tbilisi, cu majoritatea jucătorilor evoluând în liga a doua a Franței și cu niște linii dinapoi care sunt cele mai bune din această grupă de calificare, Rugby Europe Championship. În celelalte meciuri sâmbătă Rusia joacă cu Spania la Soci, ora 12:00, iar Țările de Jos întâlnesc Georgia la Amsterdam, 14:05.


Partida retur va avea loc în 12 aprilie, la Paredes, pentru un loc la turneul final al Campionatului Mondial din acest an. Campionatul Mondial va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start. Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu: „E foarte bună. De cele mai multe ori câştigă! ” Adi Vasile a făcut dezvăluiri unice despre Cristina Neagu. Antrenorul de la CSM Bucureşti a spus că Neagu este foarte bună la tenis cu piciorul. Cristina Neagu are calităţi sportive de excepţie. Pe lângă prestaţiile stelare de la handbal, Cristina Neagu este talentată şi la alte sporturi. Adi Vasile spune că aceasta joacă foarte bine tenis cu piciorul. „Da, e foarte bună (n. r.


COMUNITATEA ROMANILOR DIN PORTUGALIA


: la tenis cu piciorul). Joacă oriunde (n. : atât la fileu, cât și în spate). Când avem meci în deplasare și facem o activare înaintea meciului, jucăm de multe ori. E deja un campionat de ani de zile, jucăm tenis de picior în trei și, de cele mai multe ori, câștigă echipa ei, ca să fiu sincer. Ea joacă cu Iulia și cu unul din maseuri, iar eu joc cu Ema și cu Eliza. Da, scorul e spre ele, asta e, ce să facem? ”, a spus Adi Vasile la digisport.


Scoruri live Portugalia U21, rezultate și program meciuri


000 de fani entuziaşti în Piteşti Arena. Cristina Neagu, mesaj superb după România – Portugalia 35-20: „Fanii au creat o atmosferă incredibilă! ” Cristina Neagu a avut un mesaj superb după România – Portugalia 35-20. Neagu le-a mulţumit fanilor prezenţi în sala din Piteşti care au strigat tot meciul pentru naţionala României.


Min. 53: Portugalia – România 21-26. Min. 31: A început repriza secundă! Pauză! Portugalia – România 8-13! „Tricolorele” au un avans considerabil, după prima jumătate de oră de joc. Min. 20. Portugalia – România 4-10! Min 8: Portugalia – România 2-3. Min. 1: A început partida din Portugalia! Portugalia – România, LIVE SCORE de la 22:15. Cristina Neagu şi coechipierele ei luptă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2023 După victoria din meciul tur, pentru naționala de handbal feminin urmează deplasarea din Portugalia.


Os Lobos au obținut un rezultat remarcabil săptămâna trecută, 25 – 25 cu Georgia la Tbilisi, în timp ce Stejarii au învins Rusia cu 34 – 25 la București după o evoluție nu tocmai concludentă. România face trei schimbări în XV-le de start cu Daniel Plai care-l înlocuiește pe Tudor Boldor mijlocaș la deschidere, Ionel Melinte revine pe post de fundaș în locul lui Marius Simionescu, care trece pe aripa stângă în locul lui Nicolas Onuțu.


România s-a calificat la Campionatul Mondial! Cristina


Iar în acest timp, toate campionatele sunt oprite! Sau cum se poate explica faptul că FIFA a decis să-i atace pe cei care au criticat faptul că în Qatar nu sunt respectate drepturile omului și nu a făcut nimic după ce The Guardian a scris că peste 6. 500 de muncitori au murit pe șantierele Cupei Mondiale, din cauza condițiilor îngrozitoare de muncă. Turneul final este unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului, așa că nu este de mirare că fanii din România vor să afle cine transmite la TV Campionatul Mondial de Fotbal 2022.


România s-a calificat la Campionatul Mondial! Cristina Neagu şi coechipierele ei, victorie categorică cu Portugalia - Antena SportJucătoarele României, la finalul unui meci/ Hepta Portugalia – România 24 – 28 Cristina Neagu şi coechipierele ei s-au calificat la Campionatul Mondial Portugalia – România 24-28 | România s-a calificat la Campionatul Mondial, competiţie care se va desfăşura la finalul acestui an! Cristina Neagu&Co au obţinut o victorie fără emoţii cu Portugalia, în returul duelului din play-off-ul pentru calificarea la turneul final mondial. Meciul a fost în format live score, pe AS.


România U 19 A Câștigat Medalia De Bronz La Euro 2023


Meciul va avea loc la Paredes, iar echipa învingătoare va ajunge la turneul final al Campionatului Mondial. Acesta va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start. Meciul tur a fost o formalitate pentru „tricolore”, care au obținut o victore categorică. Principalele marcatoare ale partidei au fost Grozav 7 goluri, Neagu 6, Dincă 6, pentru România, respectiv Lima 5 şi Sabino 3 reuşite, pentru Portugalia, în prezenţa a 4.


România a făcut un paş uriaş pentru calificarea la Campionatul Mondial, după ce a învins la o diferenţă de 15 goluri pe Portugalia. 000 de fani entuziaşti în Piteşti Arena. „Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de Campionatul Mondial. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți în sala din Pitești și au creat o atmosferă incredibilă”, a scris Cristina Neagu pe Instagram.


ro. ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ Portugalia – România 24-28 | Cristina Neagu&Co s-au calificat la Campionatul Mondial Final! Portugalia – România 24-28! România s-a calificat la Campionatul Mondial, după o victorie clară şi în retur cu Portugalia! Celelalte echipe calificate la turneul final, după disputarea meciurilor din play-off, sunt Serbia, Ungaria, Polonia, Slovenia, Germania, Cehia, Spania, Ucraina şi Croaţia. Campionatul Mondial de handbal feminin se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 17 decembrie, şi va fi găzduit de trei ţări, Danemarca, Norvegia şi Suedia. Europa are 16 locuri alocate, iar şase dintre acestea au fost ocupate direct de echipele naţiunilor gazdă, cărora li s-au alăturat Muntenegru, Franţa şi Olanda, în urma clasărilor la CE2022. România este singura naţiune din lume care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial, iar în 2023 va fi pentru a 26-a oară.


România – Portugalia se joacă joi la Ploiești! Intrarea


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page