top of page

Support Group

Public·97 members

[[[PÅ NETT===]++]] Galatasaray mot Molde FK på nett 29 august 2023


Champions League-kvalifisering mellom Molde og Galatasaray gir utselde hotell i rosenes byFullt, fullt, fullt. Hotellrommet er ikkje tilgjengeleg! Det er beskjeden du får om du prøver å bestille hotellrom i Molde mellom 23. og 24. august. Årsaka er openberr. Etter sigeren over Klaksvik tysdag har Molde Fotballklubb berre ei hindring att før dei kan kome til gruppespelet i Meisterligaen. Hinderet heiter Galatasaray og er ein tyrkisk toppklubb. Galatasaray har ein hærskare av supportarar som følgjer laget sitt i tjukt og tynt. No skal både laget og supporterane til Molde.


Utsolgt mot Galatasaray! - Molde FK


Galatasaray - Molde Lagoppstilling Champions League Fotball


Molde med kalddusj på overtid mot GalatasarayMOLDE – GALATASARAY 2-3:Molde fikk en drømmeåpning på den første playoffkampen til Champions League da Martin Ellingsen stanget vertene i føringen allerede etter sju minutter. Hjemmelaget fortsatte å trykke på og skapte flere gode sjanser, men så våknet den tyrkiske storklubben. Først utlignet Sergio Oliveira, før Mauro Icardi sendte Galatasaray i føringen.


Vi møter eit sterkt lag og supporterklubben Tornekrattet skal vere med og skape fest og stemning på stadion. – Og Galatasaray sine supporterar står også for ein sterk og høglydt supporterkultur... – Ja, og også vi skal klare å møte dei med sterkast mogleg lyd og stemning, seier Stamsvik. SUPPORTERKULTUR: Galatasaray har svært mange supporterar som gjev alt for å støtte laget sitt.


– Vi skal lage fest LOVAR FEST: Supporterleiar Ronny Stamsvik lovar fest og stor stemning onsdag. Foto: Arne Flatin / NRK Stemma til supporterleiar Ronny Stamsvik er hås etter gårsdagens kamp mot Klaksvik. Men den er sterk nok til at han lovar fest på stadion i Molde onsdag. – Vi gler oss enormt. Det skal bli fotballfest. Vi fylte stadion mot Klaksvik og det skal vi definitivt også gjere mot Galatasaray.


Molde FK - rbnett.no


Ballen gikk i mål bak en utspilt Jacob Karlstrøm. – Den er blytung for Molde. Molde har vært det klart beste laget, konkluderer Jesper Mathisen etter utligningen til Galatasaray. Les ogsåBekreftet: Molde henter Eliteserien-spiller for flere millioner Kort tid etterpå skulle det glippe i Molde-forsvaret. Mauro Icardi hamret til på volley etter en langpasning fra Yunus Akgun. Karlstrøm rakk knapt å reagere før ballen traff nettet. – Dette er rett og slett altfor enkelt. Han skal selvfølgelig aldri i livet slippe løs inne ved femmeteren, kommenterer Mathisen og legger til:– En aldeles praktfull avslutning. Han viser sin klasse og hvor god han er til å avslutte. Men Molde viser også det som har vært deres svakhet denne sesongen, nemlig forsvarsspillet, et altfor enkelt mål.


Foto: Gunnar Sandvik – Vi får veldig mange førespurnadar både til heimekampen og bortekampen. Det synest vi er kjekt, seier Neerland. – Vert det gjert særskilde tryggingstiltak i samband med kampen i Molde? – Vi vil vurdere sikkerheita og gjere dei vanlege prosedyrane som vi gjer til kvar kamp. Elles vil talet på bortesupporterar sjølvsagt vere avgjerande. Uansett skal vi sikre at det vert trygge rammer både utafor stadion og innafor stadion, avsluttar Neerland. Så langt ser det ut til at det vert mykje folk i Molde på den aktuelle dagen. – Vi er fullbooka NRK har sjekka både Scandic Seilet, Scandic Alexandra, Molde Fjordhotell og Thon Hotel Moldefjord. Beskjeden er heilt klar frå alle hotella. Akkurat no er det ingen ledige rom på bestillingssidene på internett.


I andre omgang utlignet Kristoffer Haugen for Molde, men på overtid dukket en nordmann opp for gjestene. Fredrik Midtsjø avgjorde på overtid og sørget for et tungt utgangspunkt for Molde. Kaptein Martin Bjørnbak klarte ikke å stoppe Icardi etter en klønete involvering, og argentineren kunne enkelt servere Midtsjø på blank kasse. – Han blir rundlurt og er altfor sent ute. Men se på Martin Bjørnbak, det kan ikke være mulig å opptre sånn som en kaptein i det siste minuttet av en så viktig fotballkamp, kommenterer TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen. – Dødelig effektivt lagTil tross for at den tyrkiske storklubben stakk av med seieren, viste statistikken at Molde hadde seks skudd på mål mot Galatasarays tre.


((FOTBALL!!)) Galatasaray Molde FK på nett 29/08/2023


Og det er ikkje sikkert at alle avbestilte rom hamnar på nettet. – Sjølv om det er kort tid att så er det beste rådet å alltid vere tidleg ute. Ta gjerne kontakt direkte med hotellet. Dei fleste romma som eventuelt blir ledige hamnar nok ikkje ute på nettet. Den som ønskjer å få tak i eit rom som blir ledig bør ta direkte kontakt, seier Lyngstad. Billettar til kampen På nettsidene sine skriv Molde Fotballklubb at dei som har sesongkort har forkjøpsrett på billettar fram til fredag. Laurdag klokka 12.


Skuffet, men håpet lever, legger han til. I Istanbul venter et knalltøft oppgjør foran nærmere 50. 000 tilskuere. Galatasaray er kjent for sine fotballgale fans. – Det er et utgangspunkt de færreste tror kan snus til avansement i heksegryta i Istanbul, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker. MarerittminutterEtter 23 minutter lagde Molde-spiss Ola Brynhildsen et klønete frispark utenfor egen sekstenmeter. Det skulle vise å straffe seg knallhardt. Sergio Oliveira la ballen til rette og hamret til et skudd mot mål, men ballen traff Martin Ellingsen i muren og skiftet retning.


– No kjem det jamleg førespurnader frå supportarar og støtteteamet rundt laget. Men vi er fullbooka. Det er framleis mange sommarturistar i byen. Dei største hotella tek seg av sjølve laget og det som trengst rundt dei, seier resepsjonssjef på Thon Hotel Moldefjord, Trine Lyngstad. JUBEL: Gledesscener i Molde då Martin Linnes sørga for 2-0-siger over Klaksvik i Molde tysdag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB – Men det finst håp I nabokommunane til Molde er det framleis ledige hotellrom. Og det finst håp også for dei som vil sikre seg rom i sjølvaste Rosenes by. Det kan nemleg kome avbestillingar.


– Jeg synes vi gjør en veldig god kamp først og fremst. Det er et dødelig effektivt lag vi møter, og det er noe vi må se på hvorfor skjer. Vi skaper og er med, sier Molde-trener Erling Moe til TV 2. – Det er meget synd med det siste målet. Dette lever inn til neste kamp. Vi er nødt til å sette de store sjansene vi har når vi kommer dit.


Fulle hotell: Tyrkiske supportarar strøymer til Molde - NRK


LIVE 21.00: Følg Molde mot Galatasaray - Nettavisen


Her feirar dei seriegullet i mai. Foto: OZAN KOSE / AFP – Kjekt med stor interesse – Det var viktig at vi kom oss vidare, seier Øystein Neerland, administrerande direktør for Molde FK. Han summerar opp tysdagens kamp som heilt fantastisk og ein historisk kveld. No ser han framover mot Vålerengakampen laurdag og kampane mot Galatasaray kommande veke og veka etter. GLER SEG: Øystein Neerland, administrerande direktør for Molde FK, synest det er kjekt med den store interessa rundt kampane. No gler han seg til ny kamp.


[FOTBALL==] Galatasaray mot Molde FK på nett 29 august 2023


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page