top of page

Support Group

Public·97 members

[Suora lähetys@@] Suomi Kroatia 2022 30/08/2023


Markkaselta kysyttiin, häiritseekö häntä pienempi huomio kuin Kreikan, Slovenian sekä Serbian supertähdillä Giannis Antetokounmpolla, Luka Doncicilla ja Nikola Jokicilla. Markkanen on EM-kisojen pistetilastossa kolmantena 27, 8 pisteen keskiarvolla. Antetokounmpo on kärjessä 29, 5 pisteen ottelukeskiarvollaan.


Koripallon MM-karsinta LIVE: Kroatia - SuomiSubleffa: Ocean's Eleven - korkeat panokset Ocean's Eleven - korkeat panokset. 1960-luvun kulttiklassikon herkullisessa uudelleenfilmatisoinnissa vankilasta vapautuva Danny Ocean panee tuulemaan kymmenen vanhan kaverinsa kanssa tähtäimessään kaikkien aikojen kunnianhimoisin kasinoryöstö. Ohjaaja: Steven Soderbergh, USA 2001. Pääosissa: George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia, Matt Damon, Carl Reiner, Elliott Gould, Casey Affleck, Bernie Mac, Julia Roberts. Uusinta. Sub klo 22.


EUSUHM kongressi, SPLIT, Kroatia 29.9.-2.10.2022


Kroatian hermokontrolli oli ajoittain hukassa, kun joukkue keskittyi välillä huutelemaan virheitä Suomen pelaajille. Hetkeä myöhemmin lehdistötilaisuudessa Mulaomerovic vielä väläytti myös tyytymättömyyttään tuomaritoimintaan kansainvälisen median edessä. – Tuomareilta oli vähän outoja vihellyksiä ratkaisuhetkillä. En sano, että ne ratkaisivat ottelun, mutta kaikki valittivat, Mulaomerovic väitti. Markkanen kansainvälisen huomion keskipisteenäLauri Markkanen sai runsaasti huomiota kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.


Alkulohkon päätöskierroksella oli kuohuttanut Kroatian toiminta, kun NBA-tähti ja Lauri Markkasen kanssa kirjoilla Utahissa oleva Bojan Bogdanovic heitti vapaaheiton ohi Ukrainaa vastaan loppuhetkillä. Sen jälkeen Ukraina teki vielä korin, joten Kroatian voitto tuli viidellä pisteellä. Tämä tarkoitti, että Kroatia putosi lohkossaan kolmanneksi Kreikan ja Ukrainan taakse. Esimerkiksi Yle Urheilun asiantuntija Antero Lehto sekä Suomen valmennukseen kuuluva pelintekijälegenda Teemu Rannikko olivat suoraan sitä mieltä, että Bogdanovic heitti tarkoituksella vapaaheiton ohi.


Kroatia: matkustustiedote - Ulkoministeriö


Kroatia – vinkit ja kokemukset - Kerran elämässä


Susijengin pudotuspelivastustaja varmistui - MTV Uutiset


Kroatia kikkaili Susijengin vastaansa, kaduttaako nyt? Päävalmentaja vastasi tulisesti Ylelle ja vihjaili myöhemmin tuomarivirheistäKroatian päävalmentaja Damir Mulaomerovic hehkutti Lauri Markkasta Suomelle kärsityn tappion jälkeen. Rapaa saivat toimittajien spekulointi ja erotuomarit. Damir Mulaomerovicin Kroatia joutui pettymään. Kuva: DeFodi Images via Getty ImagesSuomi kohtaa puolivälierissä Espanjan tiistaina klo 18. 15.


Lauri Markkanen show! Suomi kaatoi Kroatian pudotuspeleissäSuomi kaatoi Kroatian pudotuspeleissä numeroin 94–86 (45–43). Lauri Markkanen pelasi uskomattoman ottelun. Suomen alku otteluun oli vaikea, kun Kroatia siirtyi 4–0-johtoon, mutta Susijengi piristyi nopeasti ja alkoi repiä piste-eroa avausneljänneksellä, kun Sasu Salin upotti kolme kolmosta.


Markkanen teki ottelussa huikeat 43 pistettä. Markkasen pistesaldo on Suomen maajoukkueen kaikkien aikojen ennätys. – Kyllä me tiedettiin, että pystytään tekemään tämä, mutta ihan uskomaton peli meiltä, Markkanen kertoi Ylelle. – Pääsi aika hyvin hurmokseen. Yritti vain viedä joukkueen voittoon. Musta tuntui, että heitän pallon joka kerta sisään. Susijengi kohtaa tiistaina puolivälierissä kivikovan Espanjan. Salinin pistesaldo oli 17, Suomen kolmanneksi paras pistemies oli Edon Maxhuni 16 pisteellä.


Salinin saldo oli 11 pistettä. Kolmannellakaan neljänneksellä kumpikaan ei päässyt karkumatkalle, sillä tilanne oli ennen päätösneljännestä Suomen hyväksi 67–65. Susijengi pysyi pelissä mukana hyvällä puolustuspelillä ja Markkasen loistavilla suorituksilla. Markkasen hurja show jatkui myös viimeisellä neljänneksellä. Lisäapuja tarjosivat myös muut pelaajat muutamalla elintärkeällä kolmosella. Se riitti Suomen 94–86-voittoon.


Kroatia - Wikipedia


heinäkuussa Suomi nöyryytti Kroatiaa, asiantuntija varoittaa


Susijengi jyräsi Euroopan kahdeksan parhaan joukkoon 55


Kroatia kikkaili Susijengin vastaansa, kaduttaako nyt - YLE


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page