top of page

Support Group

Public·131 members

[prenos v živo>>>>] Slovenija vs Zelenortski otoki prenos v živo 30.08.2023


Njena dejavnost obsega fiksne in mobilne komunikacije, digitalne vsebine in storitve, multimedijske storitve in digitalno oglaševanje, sistemsko integracijo in storitve v oblaku, gradnjo in vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij ter ohranjanje naravne in kulturne dediščine na območju Krajinskega parka Sečoveljske soline. V Skupini Telekom Slovenije z inovativnimi tehnologijami navdihujemo svoje uporabnike.


(ŠPORT<<<<) Japonska vs Slovenija prenos v živo 19/08/2023


💙 Pred kratkim ste že odgovarjali na podobno anketo, sedaj pa je pred vami še ena. Veseli bomo vašega odgovora. #povezani #TelekomSlovenije #služba #TopEmployer 2w #skrbno Vsi vemo, da se posel ne ustvari kar iz nič in je pri tem potrebnega veliko truda. Žal je nedavna ujma pokazala, kako se stvari lahko porušijo kot hišica iz kart. 😥 Sočustvujemo ob nastali situaciji in zato podjetjem, ki jih je prizadela ujma, ponujamo pomoč pri okrevanju in uporabi podatkovnih storitev. Če ste eno od podjetij, ki jih je v zadnjih dneh prizadela huda ujma in se soočate s težavami zaradi nedelovanja IT-storitev in/ali nedelovanja IKT-infrastrukture, vam nudimo: ➡ brezplačno svetovanje in pomoč pri prenosu poslovanja v oblak Telekoma Slovenije, ➡ brezplačno tehnično podporo in pomoč pri upravljanju/vzdrževanju IKT-infrastrukture na vaši lokaciji (delovne postaje, strežniki in omrežje v vaši lasti) za obdobje 3 mesecev, ➡ brezplačno povezljivost za obdobje 3 mesecev, ➡ brezplačno uporabo strežniške infrastrukture (virtualni strežniki, varnostno kopiranje podatkov) v oblaku Telekoma Slovenije za obdobje 3 mesecev, ➡ brezplačno uporabo mrežne infrastrukture (usmerjevalnik, stikalo, dostopovna točka) in storitev upravljanja te opreme za obdobje 3 mesecev, ➡ brezplačno uporabo orodij Microsoft 365 (Mail, Office, Teams …) za 1 mesec, če ste prvič uporabniki teh storitev v oblaku.


🙌 Prvenstvo med 25. avgustom in 10. septembrom 2023 gostijo Japonska, Filipini in Indonezija. V predtekmovalni skupini bodo tekme slovenske reprezentance po našem času na sporedu: ➡ v soboto, 26. avgusta: Slovenija – Venezuela ob 13. 30, ➡ v ponedeljek, 28. avgusta: Gruzija – Slovenija ob 13. 30, ➡ v sredo, 30. avgusta: Slovenija – Zelenortski otoki ob 13. 30. Tekme lahko spremljate tudi na spletu (NEO. io) in v mobilni aplikaciji NEO - tudi če v tem času dopustujete na območju Evropske unije.


[[PRENOS V ŽIVO!!]] Slovenija vs Venezuela prenos v živo 26


Telekom Slovenije | LinkedInTelecommunications 👌 Imetnik uglednega mednarodnega certifikata Top Employer 2023 👌 Delo v visoko tehnološkem in razvojnem okolju About us Telekom Slovenije je vodilni in najnaprednejši slovenski ponudnik najsodobnejših IKT-storitev in rešitev. Prepoznaven je na področju povezovanja novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku, multimedijskih vsebin in naprednih IKT-storitev. Skupina Telekom Slovenije sodi med celovite ponudnike komunikacijskih storitev v regiji JV Evrope, ki poleg nacionalnega operaterja telekomunikacij v Sloveniji preko odvisnih družb deluje tudi na trgih jugovzhodne Evrope, in sicer na Kosovu, v Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Srbiji, v Črni gori in v Severni Makedoniji.


Prednosti zgornjih storitev so stalna razpoložljivost našega klicnega centra, podpora certificiranih IKT-strokovnjakov in številne druge. V sodelovanju s partnerjem Datalab nudimo tudi brezplačen prehod poslovnega programa PANTHEON v način gostovanja za obdobje naslednjih 6 mesecev. Ostajamo #povezani 💙 Za pomoč se obrnite na: poslovna. prodaja@telekom. si. #UtrinekTedna Naš Klemen Melacher na poti do višje ležeče bazne postaje Huda Peč. Z veliko pomočjo letalske policijske enote smo že v soboto, v težkih vremenskih razmerah, uspeli vzpostaviti agregatsko napajanje baznih postaj, ki pokrivajo območje Zgornje Savinjske doline, in s tem omogočili signal mobilne telefonije na zelo prizadetih področjih. Utrinkov iz terena smo dobili res veliko, zahvala gre vsem sodelavcem, ki so se na terenu trudili prebivalcem na prizadetih območjih čimprej omogočiti komunikacijo.


Slovenija - Zelenortski otoki : Svetovno prvenstvo v košarki


Predvajaj.si | Trzin - Facebook


Pa naj še kdo reče, da gibanje ni najboljši generator dobre volje. 😉 S kolesi Pony smo junija najprej osvojili Vršič, odslej pa so nam kolesa na voljo tudi za službene prevoze med lokacijama Cigaletova in Vojkova v Ljubljani. #povezani #TelekomSlovenije #Pony #Zaposlujemo So preglednice in načrtovanje vaša strast, hkrati pa imate dober pregled nad mediji in odlične pogajalske sposobnosti? 👌 Krepimo ekipo na področju medijskega načrtovanja in medijskih strategij. V ekipo vabimo načrtovalca klasičnih (offline) in načrtovalca digitalnih medijev. Široko področje medijskega načrtovanja, strateško razmišljanje, pogajanja, inovativnost in merjenje učinkovitosti je le nekaj izzivov, ki vas čakajo.


Ko se bo pojavila prva možnost, bomo sanirali tudi te. ➡ Od včeraj dalje je tako mobilno omrežje Telekoma Slovenije skoraj v celoti ponovno vzpostavljeno, mobilni signal je na voljo tudi prebivalcem Mežice, Podvolovljeka in Črne na Koroškem, kjer se bazna postaja, tako kot še na 34 drugih lokacijah na prizadetih območjih, napaja s pomočjo agregata.


➡ predvsem pa vpliva na kakovostnejše ter bolj trajnostno in okolju prijaznejše bivanje. Z napredno in celovito rešitvijo za mobilnost, ki bo v prihodnosti postala še veliko več, je Celjanom in obiskovalcem Celja na voljo rešitev, ki smo je sicer vajeni iz večjih svetovnih mest. Rešitev je skupaj s partnerji vzpostavil Telekom Slovenije. »Izjemno smo ponosni, da je Celje tudi z našo rešitvijo postalo pametno modro mesto. Tovrsten razvoj mest in krajev vseh velikosti pomembno prispeva k trajnostni mobilnosti ter razvoju digitalizirane in trajnostne Slovenije, « ob tem pravi Primož Kučič, direktor prodaje Poslovni trg v Telekomu Slovenije.


➡ Naše ekipe na terenu so sicer danes osredotočene na vzdrževanje delovanja baznih postaj, ki se napajajo s pomočjo agregatov, sanacijo funkcijske lokacije Telekoma Slovenije v Mengšu, ki je bila popolnoma poplavljena in uničena, je pa ključna za zagotavljanje fiksnih storitev na območju Mengša in okolice, ter kratkoročno in dolgoročno sanacijo ostalih poškodovanih ali uničenih funkcijskih fiksnih vozlišč – Črna, Luče, Prebold, Luboje, Logarska doline, Solčava, Radmirje in Pečovnik. Da se bodo uporabniki lahko osredotočali predvsem na sanacijo, bomo do vključno 15.


Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Med drugim je podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, odbojkarjev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov. #povezani #TelekomSlovenije Ste vedeli, da je bilo že vsako peto podjetje tarča napada hekerjev? 💥 Pogosto nas šele lastne izkušnje izučijo, da naslednjič ravnamo preventivno.


avgusta vsem svojim naročnikom mobilnih paketov na prizadetih območjih zagotovili neomejen mobilni prenos podatkov. 💙 Ni dovolj besed, s katerimi bi se zahvalili zaposlenim, domačinom, lokalnim skupnostim, civilni zaščiti, gasilcem, policiji, slovenski vojski in vsem ostalim, ki na terenu nesebično delajo vse, kar lahko, da vsem na prizadetih območjih z vsemi sredstvi in na vse načine pomagajo. #GoniPony manija tudi med Telekomovci! 😎 Odslej se lahko na sestanke odpeljemo z legendarnim kolesom, pri tem pa skrbimo za zdravo telo in nižji ogljični odtis.


in Nomago. Centralka izboljšuje sistem mobilnosti in s tem kakovost življenja v Celju ter združuje in digitalizira storitve mobilnosti v občini. 👌 Centralka omogoča: ➡ spremljanje prihodov avtobusov na postaje in nakup vozovnice za vožnje s Celebusom, ➡ izposojo kolesa v sistemu KolesCE, ➡ pregled prostih parkirnih mest, plačilo parkirnine ter podaljševanje slednje na daljavo, ➡ nakup mesečnih dovolilnic za parkiranje.


Foto: Jan Lukanović / TSmedia #povezani #TelekomSlovenije #ModroMesto 1w Mnogi smo se iz dopustov že vrnili na delovna mesta in v vsakodnevnem fokusu so znova delovne obveznosti, služba in sodelavci. V službi preživimo veliko časa, zato je pomembno, kako se na delovnem mestu počutimo. V Telekomu Slovenije zdravju sodelavcev namenjamo posebno skrb, naši zaposleni se lahko poleg drugih aktivnosti udeležijo preventivnih pregledov, imajo možnost fleksibilnih oblik dela, kot podjetje imamo družbeno odgovornost vgrajeno v svoj DNK, zagotovo pa ste že zasledili tudi našo objavo o trajnostnem daljincu NEO.


Odpiramo jim nove poslovne in osebne poti ter skupaj z njimi ustvarjamo okolje za razvoj družbe priložnosti. Z odprtostjo, prilagodljivostjo ter nadgradljivostjo izdelkov, storitev in privlačnih vsebin uporabnikom ves čas zagotavljamo učinkovita, uporabna, zanesljiva, zabavna in vedno nova orodja za posel in prosti čas. Naši sodelavci so naša konkurenčna prednost. Pri našem delu nas vsak dan navdihuje skrb za uporabnike naših storitev in nenehen razvoj, ki se dogaja v naši panogi in izven nje. Ker smo prepoznani kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije in storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin, nam nikoli ni dolgčas. Naši uporabniki zahtevajo najnaprednejše storitve in mi jim jih zagotavljajo.


Tako je bilo tudi v primeru podjetja Rok's nutt butter, ki izdeluje odlične namaze, izkušnja pa je močno zaznamovala njihovo podjetniško pot. Ne čakajte in poskrbite za celovite varnostne rešitve. Hkrati digitaliziramo vaš posel, poskrbimo za pametno pisarno s pametnimi kamerami in senzorji, s kakovostnimi orodji pa omogočamo učinkovito delo na daljavo. Preverite naše varnostne rešitve in poskrbite za varnost: https://ts. si/lear1 #povezani #TelekomSlovenije #TotalnoDigitalno #video 10, 629 followers 6d Edited Za Municipality of Celje / Mestna Občina Celje smo razvili Centralko, mobilno aplikacijo in mestno kartico, partnerja projekta pa sta tudi podjetji Imovation d. o.


In hvala vsem, ki na terenu nesebično delate vse, kar lahko, da pomagate na prizadetih območjih. 💙 #povezani Naše mobilno omrežje je ponovno vzpostavljeno praktično v celoti. Ekipe Telekoma Slovenije in družbe GVO so od petka dan in noč na terenu, da bi vsem na prizadetih območjih čimprej zagotovili možnost komunikacije. Le izjemni požrtvovalnosti vseh na terenu gre zahvala, da od skupno več kot 1. 500 baznih postaj, kolikor jih ima Telekom Slovenije po vsej državi, ne delujejo le še 3, ki pa so na izjemno težko dostopnem terenu.


Gostovanje v tujini - Pomoč in podpora - Telekom Slovenije


Šport TV


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page