top of page

Support Group

Public·143 members

[[[Gratis==]]@@@] Galatasaray Molde på tv 29.08.2023


– Vi har ein del erfaring med slike kampar frå tidlegare år. Det skal vere tilstrekkeleg mannskap i kveld slik at det blir ei god oppleving for alle. Det trur vi det blir, men vi er skodd til å handtere det som skal skje, seier innsatsleiar Kjersti Vestavik. Måtte stenge kommentarfelt For ei veke sidan måtte klubben stenge kommentarfeltet sitt på grunn av eit forrykande trykk frå Galatasaray-supporterar. Dei ønskte blant anna Molde velkomne til helvete. Molde-trenar Erling Moe svarte på kommentaren på ein pressekonferanse tysdag: – Når dei tyrkiske supporterane seier velkomen til helvete før vi skal til Tyrkia, seier vi i Molde velkomne til himmelen. Molde-trenar Erling Moe (t.


Billettane til kveldens kamp blei også utselde på kort tid. – Trykket har vore stort. Det kunne ikkje vore særleg høgare. Det er enorm interesse, både frå tyrkiske supporterar og frå MFK-supporterar, seier marknadsdirektør i Molde Fotballklubb Per Eikrem. Molde FK førebur seg her på å ta imot sterk tyrkisk motstand onsdag kveld. Spelar om millionsum Viss Molde skulle slå Galatasaray får laget opp mot 200 millionar kroner for meisterligadeltakinga, i tillegg til eit pengedryss til dei andre eliteserielaga.


Det skulle vise å straffe seg knallhardt. Sergio Oliveira la ballen til rette og hamret til et skudd mot mål, men ballen traff Martin Ellingsen i muren og skiftet retning. Ballen gikk i mål bak en utspilt Jacob Karlstrøm. – Den er blytung for Molde. Molde har vært det klart beste laget, konkluderer Jesper Mathisen etter utligningen til Galatasaray. Les ogsåBekreftet: Molde henter Eliteserien-spiller for flere millioner Kort tid etterpå skulle det glippe i Molde-forsvaret. Mauro Icardi hamret til på volley etter en langpasning fra Yunus Akgun.


Molde med kalddusj på overtid mot GalatasarayMOLDE – GALATASARAY 2-3:Molde fikk en drømmeåpning på den første playoffkampen til Champions League da Martin Ellingsen stanget vertene i føringen allerede etter sju minutter. Hjemmelaget fortsatte å trykke på og skapte flere gode sjanser, men så våknet den tyrkiske storklubben. Først utlignet Sergio Oliveira, før Mauro Icardi sendte Galatasaray i føringen. I andre omgang utlignet Kristoffer Haugen for Molde, men på overtid dukket en nordmann opp for gjestene.


Molde Fotballklubb gjer seg klar til å ta imot Galatasaray SK i kvalifiseringa til Champions LeagueEtter å ha slått ut KÍ Klaksvík med nervepirrande ekstraomgangar er det berre eitt lag som står igjen før Molde oppnår det dei har drøymt om sidan 90-talet. Å ta seg til europaspel i sjølvaste meisterligaen. Onsdag er Galatasaray SK frå Europas største by, Istanbul, i Molde. Dei tyrkiske tilhengarane er kjende for å vere særleg entusiastiske. Fansen kan ha eit så høgt desibelnivå at dei tok verdsrekorden for mest høglydte publikumsbrøl i 2011, før eit lag i amerikansk fotball slo dei igjen. Byen førebur seg til kamp I tillegg til lydnivået har det òg tidlegare vore opptøyar rundt Galatasaray-tilhengarane, som mot Marseilles i 2021 og Besiktas i 2013.


((STREAMING#)) Galatasaray mot Molde på tv 2022 29/08/2023


Sjef for tryggleiken på Aker Stadion i Molde er Arve Tovan. Dei reknar med at det kjem over tusen bortetilhengarar på kampen. – Vi såg det i korta tidleg at vi kunne risikere å møte dei. Våre analysar tilseier det at det ikkje er nokon risikosupporterar som kjem. Dei fleste kjem frå Skandinavia og særleg Noreg, seier Tovan. Supporterane stod klare då dei tyrkiske spelarane kom til Molde tysdag. Foto: Roar Strøm / NRK Ein av Galatasaray-tilhengarane som skal på kamp er Yasin Unal frå Trondheim. – Dei kan vere intense, men vi har også kamprutinar som gjer at vi skal forhalde oss til regelverket.


[[SE DIREKTE>]##] Galatasaray Molde FK på tv 29.08.2023 Beid


(SE DIREKTE!!) Galatasaray Molde på tv 29 august 2023


– Dødelig effektivt lagTil tross for at den tyrkiske storklubben stakk av med seieren, viste statistikken at Molde hadde seks skudd på mål mot Galatasarays tre. – Jeg synes vi gjør en veldig god kamp først og fremst. Det er et dødelig effektivt lag vi møter, og det er noe vi må se på hvorfor skjer. Vi skaper og er med, sier Molde-trener Erling Moe til TV 2. – Det er meget synd med det siste målet.


Molde 2 - 3 Galatasaray SK - VG Live


Molde - Galatasaray - Live Soccer TV


Dette lever inn til neste kamp. Vi er nødt til å sette de store sjansene vi har når vi kommer dit. Skuffet, men håpet lever, legger han til. I Istanbul venter et knalltøft oppgjør foran nærmere 50. 000 tilskuere. Galatasaray er kjent for sine fotballgale fans. – Det er et utgangspunkt de færreste tror kan snus til avansement i heksegryta i Istanbul, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker. MarerittminutterEtter 23 minutter lagde Molde-spiss Ola Brynhildsen et klønete frispark utenfor egen sekstenmeter.


[Streaming##] Galatasaray Molde på tv 29.08.2023 Les ogsåBek


(((GRATIS**))) Galatasaray mot Molde på tv 29 august 2023 (S


Karlstrøm rakk knapt å reagere før ballen traff nettet. – Dette er rett og slett altfor enkelt. Han skal selvfølgelig aldri i livet slippe løs inne ved femmeteren, kommenterer Mathisen og legger til:– En aldeles praktfull avslutning. Han viser sin klasse og hvor god han er til å avslutte. Men Molde viser også det som har vært deres svakhet denne sesongen, nemlig forsvarsspillet, et altfor enkelt mål. Slo tilbakeMolde så ut til å få en verst tenkelig start på andre omgang da ballen traff hånden til Kristoffer Haugen etter få sekunder, men slapp med skrekken etter at dommer Anthony Taylor tok en titt på VAR-skjermen. I stedet sørget Haugen for balanse i regnskapet etter et nydelig Molde-angrep.


Molde tv-sendte kamper | Tv-guide for fotball


Erling Knudtzon løftet et innlegg mot bakre stolpe hvor Haugen hamret til på volley. – En fantastisk scoring av Molde og godt angrepsspill. Nok en gang viser Galatasaray at de også har svakheter bak i banen, mener Mathisen. Haugen var også nære å sende vertene i ledelsen senere i omgangen. Et skudd mot lengste hjørnet fikk en liten retningsforandring og gikk like utenfor stolpen. Spiller om megasum Vinneren av dobbeltoppgjøret får en plass i gruppespillet i Champions League, som er den gjeveste klubbturneringen i verden. Dette vil føre til enorme inntekter. Forrige sesong fikk hvert lag minst 183 millioner norske kroner før en eneste kamp ble spilt i gruppespillet.


Så vi ser fram til kamp og gler oss, seier Unal. Politiet stiller med ekstra mannskap Likevel har det vore fleire veker med førebuingar for å sørge for ein god plan for sikkerheita. Dei har blant anna mått samle fleire bortetilhengarar som hadde kjøpt billett på heimesida, i frykt for å ikkje få billett. – Vi lagar jo beredskapsplanar og vi har møte med politiet. Og vi har møte med representantar som kjem frå UEFA. Sjef for sikkerheita i Molde, Arve Tovan, meiner det ikkje skal vere ei særskilt høg risiko for bråk under onsdagens Foto: Marius André Jenssen Stenberg / NRK Politiet seier dei har planlagt kampdagen godt sidan det blei klart at Molde skulle møte Galatasaray.


Galatasaray vs. Molde im TV und LIVE-STREAM - Goal.com


Fredrik Midtsjø avgjorde på overtid og sørget for et tungt utgangspunkt for Molde. Kaptein Martin Bjørnbak klarte ikke å stoppe Icardi etter en klønete involvering, og argentineren kunne enkelt servere Midtsjø på blank kasse. – Han blir rundlurt og er altfor sent ute. Men se på Martin Bjørnbak, det kan ikke være mulig å opptre sånn som en kaptein i det siste minuttet av en så viktig fotballkamp, kommenterer TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.


Molde med kalddusj på overtid mot Galatasaray - Nettavisen


[SE DIREKTE<<<] Galatasaray mot Molde på tv 2022 29/08


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page