top of page

Support Group

Public·131 members

[[TRANSMITERE LIVE]] Bihor vs Argeș Pitești în direct 2022 30 august 2023






Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a demarat operațiunea ”Caravana consumatorilor”, un proiect care își propune realizarea unei abordări de control unitare, la nivelul tuturor structurilor teritoriale ale instituției, astfel încât intensitatea și frecvența acțiunilor de verificare a operatorilor economici din întreaga țară să păstreze același ritm al desfășurării. Cu toții vrem produse și servicii de calitate zi de zi. Vrei să ne ajuți să ne asigurăm că totul este în ordine? Devino voluntar ANPC! Vei merge pe teren, vei documenta fotografic eventualele nereguli, le vei comunica, iar ANPC se va ocupa de facilitarea remedierii lor.


Arges TV - Facebook


SOLUȚIONAREA ALTERNATIVĂ A LITIGIILORAutoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a început, sub genericul ”Academia Comisarilor”, o serie de ample acțiuni de control, în care comisarii debutanti au posibilitatea să se specializeze și să învețe meserie, în teren, de la președintele instituției, Horia Constantinescu, și directorul general Paul Anghel – inițiatorii programului.


Bihor Oradea - Arges Pitesti 30.08.2023 - Azscore


ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția ConsumatorilorPROBLEME CU UN ZBOR? Chiar în cazul anulării unui zbor din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, operatorii de transport aerian au obligația să îi despăgubească pe pasageriSFATURI LA ACHIZIȚIONAREA DE JUCĂRIIAlegeți întotdeauna jucării potrivite pentru vârsta copilului, capacităţile şi aptitudinile sale; jucăriile trebuie să fie însoţite de avertismente generale privind grupa de vârstă recomandată care ajută la alegerea jucăriei;AUTORITATEA NATIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILORAUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORULUIFii un consumator informat! Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului, ANPC va participa la conferinta conferinta online “Fii un consumator informat! ” Presedintele ANPC Horia Constantinescu a participat la aceasta conferinta.


Mercedes-Benz V - Autoturisme - Autovit.ro


Fotbal: Scoruri live FC Argeș, rezultate și program meciuri


ANCPI – Agenția Națională de Cadastru și Publicitate


Împreună, ne asigurăm că beneficiem de cea mai bună experiență de consumator și responsabilizăm operatorii economici. Avem toți de câștigat! Insolvența este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile. Laboratoarele preluate de la Centrul Național pentru Încercarea și Expertizarea Produselor. Laboratorul pentru analiza calității vinurilor și băuturilor alcoolice și pietre prețioase.


Protecția Consumatorilor în comunitățile inteligenteO comunitate Smart se bazează pe un parteneriat serios între cetățeni, instituții publice, companii și furnizorii de utilități publice. Paul Anghel a participat la aceasta intalnire. Intalnire cu furnizorii din domeniul energieiANPC a convocat furnizorii din domeniul energiei.


Reuniunea desfășurată online, condusă de președintele ANPC, Horia Constantinescu, secondat de vicepreședintele Mihai Culeafă și directorul general Paul AnghelSAL reprezintă un mecanism alternativ sistemului judiciar, prin care consumatorilor li se oferă posibilitatea de soluţionare a litigiilor pe care le pot avea cu comercianţii, atunci când se confruntă cu o problemă legată de achiziționarea unui produs sau serviciu. Astfel, reclamațiile împotriva comercianților sunt prezentate voluntar de către consumatori, urmând a fi soluționate într-un mod independent, imparțial, transparent, rapid și echitabil.


FC Bihor-FC argeș se joacă pe Stadionul "Iuliu Bodola"


E oficial: FC Bihor-FC argeș se joacă pe Stadionul "Iuliu Bodola"Este oficial. Jocul de miercuri din playoff-ul Cupei României, în compania echipei FC Argeș Pitești se va juca la Oradea pe Stadionul “Iuliu Bodola” de la ora 17:00. Exista posibilitatea ca meciul să nu se joace la Oradea, în cazul în care meciul era televizat și programat în nocturnă. În acest caz, conform regulamentului competiței, partida urma să se desfășoare în orașul cel mai apropiat de echipa organizatoare, care poate oferi condițiile desfășurării partidei pe un stadion cu instalație de nocturnă. Revenim cu detalii privind vânzarea biletelor. Reamintim că, FC Bihor și-a aflat ieri adversarul din play-off-ul Cupei României. Sorții au decis ca alb-violeții să înfrunte pe FC Bihor Oradea, formație care activează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al României. Meciurile se vor disputa pe 30 august, cu excepția excepția partidelor care vor fi televizate.


[TELEVIZOR] Tunari vs Argeș Pitești în direct online 20 augu | Group


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page