top of page

Support Group

Public·77 members

[Direkte-] FCK mod Rakow direkte tv 30 august 2023


september Lodtrækning til gruppespil i Europa League og Conference League Massive Indtægter kan være på vej til FCK Champions League er yderst indbringende, og FC København kan se frem til at modtage en overvældende check fra UEFA, hvis de kvalificerer sig til CL-gruppespillet. Det vurderes, at FCK vil kunne hente mindst 250 millioner kroner, hvis de når til gruppespillet. Kvalifikation til CL-gruppespillet: 116 millioner kroner.


I 2020/21 og 2021/22-sæsonerne blev de nummer to i den bedste polske række. I forrige sæson vandt de Ekstraklasa suverænt med ni point ned til Legia Warszawa på andenpladsen. Rakow scorede i denne sæson samtidig flest mål i ligaen – og lukkede færrest ind. I denne sæson indtager de lige nu femtepladsen med syv point efter fire kampe.


Så hvis vi matcher deres hold, hvis man kan sige det sådan, så skulle vi gerne have en lille fordel, siger FCK-backen til Viaplay. Til Christian Sørensen – og alle andre, som ikke måtte have kendskab til Rakow – så kommer her lidt fakta om FCK’s kommende modstander: I slutningen af 1990’erne gik det helt galt for Rakow, der endte helt nede i den fjerdebedste polske række. I sommeren 2019 vendte de tilbage til Ekstraklasa, der er den bedste polske liga.


FCK'er inden afgørende kampe om Champions League: Kender faktisk ikke noget til dem - CampoF. C. Københavns Christian Sørensen har faktisk ikke det store kendskab til polske Rakow, som de danske mestre skal forsøge at besejre over to kampe. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix F. København er meget tæt på at skulle spille med i Champions Leagues gruppespil. Faktisk er det kun polske Rakow, der står i vejen. De to klubber skal over to kampe have fundet ud af, hvem der skal med i den fineste klubturnering af dem alle, mens taberen må tage til takke med Europa League.


Polsk eller cypriotisk modstand kan vente FCK i playoffkampFC København kan i playoffrunden til Champions League løbe ind i vinderen af opgøret mellem polske Raków Częstochowa eller cypriotiske Aris Limassol. Det står klart efter mandagens lodtrækning. Inden playoffrunden venter dog tredje kvalifikationsrunde for den danske mesterklub, hvor FCK står over for tjekkiske Sparta Prag.


FCK.DK | Officiel hjemmeside F.C. København | Byens hold


((TV)) FCK mod Raków Częstochowa live direkte tv 30 august 2


plads 2020/2021: Raków sluttede på andenpladsen med fem point op til Legia Warszawa. De vandt pokalturneringen ved at besejre Arka Gdynia 2-1 i pokalfinalen. 2021/2022: Raków tog igen andenpladsen efter Lech Poznan, der tog guldet. Det blev igen til triumf i pokalen med en finalesejr på 3-1 over Lech Poznan. 2022/2023: Raków vandt mesterskabet med et forspring på 9 point ned til Legia Warszawa. De tabte dog pokalfinalen til Legia Warszaza efter straffesparks-konkurrence.


[[LIVE STREAM!!]!] FCK Raków live direkte tv 30/08/2023


august kl. 21. 00. FC København - Rakow Czestochowa Se flere informationer og stats i vores MatchCenter. Går videre til CL-gruppespillet FCK: odds 1, 06 hos Danske Spil Rakow: odds 7, 00 hos Danske Spil Foto: UWE KRAFT / AFP Rakow Czestochowa - Resultater i de seneste sæsoner 2019/2020: Raków endte på en 10.


Dermed fik FCK-spillerne lov til at prøve kræfter med storklubberne Manchester City, Dortmund og Sevilla. Nu skal cheftræner Jacob Neestrup forsøge at føre FC København til det forjættede Champions League-gruppespil. FC København har vist gode takter og stærk vindermentalitet i denne sæson; særligt imponerende at de slog Sparta Prag ud efter at være kommet bagud to gange i den forlængede spilletid. Odds på Rakow Czestochowa - FC København De polske mestre Rakow Czestochowa blev besejret med 1-0 i første opgør og FCK er favoritter til tage sejren i returopgøret. Der er kampstart i Parken onsdag den 30.


[[[SE TV#]]>>>] Raków mod København live direkte 22 august 2


Polsk eller cypriotisk modstand kan vente FCK i playoffkamp


Det første opgør mod tjekkerne spilles tirsdag den 8. august i Parken, mens returopgøret i Prag spilles tirsdag den 15. august. Lykkes det de danske mestre at slå Sparta Prag ud, åbner duellen op en plads i gruppespillet på udebane mod enten polakkerne eller cyprioterne. Første opgør i playoff-duellen spilles den 22. eller 23. august, mens returopgøret i Parken spilles 29. eller 30. Lykkes det FCK at trække sig sejrsrigt ud af de opgør, står den på Champions League-gruppespil i efteråret. Skulle FCK omvendt ryge ud efter de to opgør mod Sparta Prag, overgår den københavnske klub til playoffrunden til Europa League-gruppespillet.


Her kan du se FC København - Rakow Czestochowa Kampen bliver sendt på TV3+ og stream på Viaplay. Se også vores store fodbold i TV oversigt. Du kan se højdepunkter fra Sparta Prag 3-3 FC København her. Program for Champions League-kvalifikationen 22. /23. og 29. /30. august Playoff i Champions League spilles 24. og 31. august Playoff i Europa League og Conference League spilles 31. august Lodtrækning til gruppespil i Champions League 1.


(Ledig===) FCK mod Raków live direkte 30 august 2023


(((tv!))) FCK mod Raków Częstochowa live direkte tv 30 augus


[[Live Sport!!]!!!] FCK Raków direkte live 30 august 2023


CL-kvalifikation: Rakow - FC København - TV 2 - TV2 Sport


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...