top of page

Support Group

Public·141 members

(LIVE STREAM) København mod Raków Częstochowa live direkte tv 30 august 2023


Denne tvivl er dog væk, når FC København skal forsøge at komme forbi polske Rakow Czestochowa i playoff-runden til Champions League-gruppespillet. Netop fordi det er playoff-runden, så viser Viaplay begge opgør, da de sidder på rettighederne til Champions League-hovedturneringen. Det bekræfter Viaplays sportschef, Benjamin Munk Lund, til Tipsbladet. Dermed kan tilhængere af FCK og af dansk fodbold se frem til at se kampen i TV, eller hvis man har et Viaplay-abonnement.


Følg live sport online - Stream sport på nettetPremier LeagueFølg verdens bedste liga på Viaplay. Læs mere og købPremier League på ViaplayVis oversigtenHovedudsendelserTidligere18. 553t. 5mPanathinaikos - Sporting BragaPlay-off runde | Kamp 2:2UEFA Champions LeagueUEFA Champions LeaguePlay-off runde | Kamp 2:2Tidligere18. 5mSalford - Leeds2. rundeLigacuppenLigacuppen2. rundeI morgen18. 0023. 00F. C. København - Rakow CzestochowaPlay-off runde | Kamp 2:2 | StudieUEFA Champions LeagueUEFA Champions LeaguePlay-off runde | Kamp 2:2 | StudieI morgen18. 5521. 30Doncaster - Everton2.


TV-guide og Live Sport i dag: Hvem sender hvad? Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet. dk Selvudelukkelse: rofus. nu | Spil ansvarligt | 18+ Herunder har vi samlet en oversigt over, hvilke kampe du kan se live på tv. Dækkede sportsgrene ses i fanebladene herunder, som du også kan bruge til at navigere mellem de forskellige sportsgrene. Vælg sport og øvrige valgmuligheder Benyt "Kontakt" i bunden af siden, hvis du har forslag, ris eller ros.


F. C. København - Rakow Czestochowa Play-off runde Kamp 2:2 Studie UEFA Champions League - På TV / Streaming - Se hvor herHjem | TV Sport Begivenheder | UEFA Champions League | F. København – Rakow Czestochowa Play-off runde Kamp 2:2 Studie ons 30/08 20:00 – 01:00 F. København – Rakow Czestochowa Play-off runde Kamp 2:2 StudieUEFA Champions League Klik her for at streame F. København – Rakow Czestochowa Play-off runde Kamp 2:2 Studie Kommende UEFA Champions League I Dag onsdag 30. august 20:55 torsdag 31.


Rakow Czestochowa vs. FC København0-1Ft9' Bogdan RacovitanSelvmålEfterfølgende svarede den 31-årige stopper meget klart på, hvorvidt det føltes, som om økonomi blev vægtet over spillernes sikkerhed. - Det synes jeg, at det gjorde. Selv os, der sad ude på bænken, syntes, det var totalt uforsvarligt, og vi havde ikke en gang lyst til at sidde der. - Det er en lortesituation at sætte spillerne i, for hvis vi havde valgt at sige, at vi ikke ville spille, hvad var der så sket, spørger Boilesen.


[[[TV]]] Galatasaray mot Molde på tv 2022 29 august 2023 (Li


"De havde ikke styr på en skid"FCK-stopperen Nicolai Boilesen er også uforstående over for den fra officielt hold manglende ageren på tordenvejret. Den garvede forsvarsspiller kunne fra spillerbænken konstatere, at der overhovedet ikke blev taget hånd om situationen. - Jeg synes, det er en skandale. Det lød som om, der var sket en eksplosion på stadion på et tidspunkt. - De blev ved med at sige, at de holdt øje med det, men hvad holdt de øje med? De havde ikke styr på en skid for at være helt ærlig, siger Boilesen efter kampen.


PC forklarer: 'Derfor kom Delaney ikke tilbage til os'


[Se online<<<] Rakow FCK direkte tv 22.08.2023


Polsk selvmål sikrer FC København godt udgangspunkt i første playoff-kampFC København vandt tirsdag 1-0 på udebane mod polske Rakow i første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. FC København vandt tirsdag 1-0 mod polske Rakow i den første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. (Foto: © Janek Skarzynski, Ritzau Scanpix)Det blev til en 1-0-sejr for FC København, da holdet på udebane mødte polske Rakow Czestochowa i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League-gruppespillet tirsdag aften. Underlaget på Zaglebiowski Park Sportowy i Sosnowiec var glat og hurtigt, hvilket affødte mange fejl og boldtab undervejs i kampen.


Det var en tæt affære, der bar præg af opgørets store betydning. Det afspejlede sig særligt ved, at begge hold præsenterede en meget kompakt defensiv, som ikke tillod mange chancer. FCK trak det længste strå via et selvmål fra Rakow efter blot ni minutters spil. Det var et indlæg fra offensivspilleren Mohamed Elyounoussi, der tog en afretning og dermed snød Vladan Kovacevic i Rakow-målet. Det var ikke en skøn kamp, men det er FC København nok lige glade med. (Foto: © WALDEMAR DESKA, Ritzau Scanpix)Den polske hjemmehold fik i slutningen af første halvleg annulleret et mål for en snæver offside af VAR. Sejren betyder, at FCK står med de bedste kort på hånden forud for returkampen, der spilles næste onsdag i Parken.


Godt TV-nyt om FCK's to skæbnekampeHele sommeren igennem har de danske holds kampe i de europæiske kvalifikationsturneringer været præget af tvivl om, hvorvidt danske fans kunne se dem. Viaplay har ikke automatisk haft rettighederne til Champions League-kvalifikationen, og TV 2 har heller ikke automatisk haft rettighederne til Conference League-kvalifikationen. Det har ført til, at streamingtjenesten Solidsport eksempelvis har vist FCK-, FCM- og FCN-kampe mod betaling. Længe så det også ud til, at danske fans måtte se langt efter en måde at se FC Københavns skæbnekamp i Prag mod Sparta Prag, inden Ekstra Bladet købte kampen og viste den gennem deres +univers.


Her bliver det endegyldigt afgjort, om FCK kvalificerer sig til Champions League. FCK satte sig på spillet fra kampens start og kom altså hurtigt foran. Mohamed Elyounoussis indlæg ramte Rakow-stopperen Bogdan Racovitan og snød dermed Vladan Kovacevic i målet. Efter scoringen kom Rakow bedre med og pressede FCK. I det 39. minut fik hjemmeholdet scoret, men målet blev efterfølgende annulleret af VAR grundet en meget snæver offside i opspillet. Stillingen ved pausefløjt var således 1-0 til Jacob Neestrups tropper. Efter pausen fortsatte Rakow med at jagte en udligning.


5522. 00PSV - RangersPlay-off runde | Kamp 2:2UEFA Champions LeagueUEFA Champions LeaguePlay-off runde | Kamp 2:2Torsdag11. 3017. 00Omega European Masters1. rundeDP World TourDP World Tour1. rundeTorsdag16. 0017. 45LodtrækningGruppespilUEFA Champions LeagueUEFA Champions LeagueGruppespilTorsdag16. 5020. 30Aalborg - TapparaGrundspilChampions Hockey LeagueChampions Hockey LeagueGrundspilVis oversigtenLive lige nuLive22. 3002.


Følg live sport online - Stream sport på nettet - Viaplay


(DIREKTESENDT TV<<<<) Galatasaray mot Molde FK på


FCK-lejren føler sig provokeret: - Det er en skandaleFC København-træner Jacob Neestrup mener, at kampstart mod Rakow burde være blevet udskudt grundet tordenvejr. - Det provokerede mig dybt, at kampen blev startet med det tordenvejr, der var. Ordene kommer fra Jacob Neestrup, der på pressemødet efter tirsdagens 1-0-sejr over Rakow Czestochowa rettede hård kritik mod UEFA og kampens dommertrio, der ifølge FCK-træneren burde have udskudt opgøret på grund af tordenvejr. - Var det sket i Danmark, havde jeg bedt spillerne om at gå direkte i spillertunnellen.


Rakow Czestochowa Play-off runde Kamp 2:2 Studie


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page