top of page

Support Group

Public·131 members

((Live Sport>)) FC København mot Raków Częstochowa 30 august 2023


Dette var det første av to oppgjør i Champions League-playoffen. Åtte minutter var spilt da venstreback Meling kombinerte pent med andre hvitkledde før han med ett touch sendte ballen til «Moi» på vei inn i 16-meteren. Venstrekantens forsøk gikk via forsvarer Bogdan Racovitan. Ballen endret såpass bane at keeperen ble satt ut av spill. Han kunne gjøre lite med ballen på nærmeste stolpe og da kunne København-spillerne juble for kampens eneste scoring.


Midtukekupongen 30. august | tipsbladet.no


Du spectacle à Glasgow, un but malheureux en PologneLes premiers matches aller des play-offs de la Ligue des champions se sont tenus mardi. Retrouvez ci-dessous les principaux temps forts de la soirée en vidéo. Rangers FC - PSV Eindhoven 2-2UEFA Champions League, Play-offs, Match aller Royal Antwerp FC - AEK Athens FC 1-0UEFA Champions League, Play-offs, Match allerRaków Czestochowa - FC Copenhagen 0-1UEFA Champions League, Play-offs, Match aller Ligue des champions: YB joue déjà sa saison Les Young Boys s’apprêtent à vivre les six jours les plus importants de leur saison. Ils n’ont franchement aucun droit à l’erreur lors de leur double confrontation contre le Maccabi Haïfa en play-offs de la Ligue des champions.


Rakow har vært et topplag i den polske toppdivisjonen de tre siste sesongene. Etter to andreplasser, vant de ligaen sist sesong. Rakow har denne sesongen vist at de ikke bare er et blaff. Polakkene har kun tapt én av de siste elleve kampene, og det tapet kom etter en scoring på overtid av overtiden. Sliter i Øst-EuropaFC København er kanskje det beste laget på papiret, men vi tror de kan få det tøft i Polen, selv om de er ubeseiret etter de ni første kampene denne sesongen. Men de trives ikke i Øst-Europa. Iallfall ikke om man skal tyde ut fra resultatene.


[[[Se på TV!!!]]@@@] Galatasaray mot Molde på tv 2022 30 aug


«Norske» FC København får trøbbel mot RakówFC København må gjøre noe ingen andre lag har klart mot Rakow i Europa. Raków er et ukjent lag for flertallet av norske fotballfans, men denne høsten kan de få sitt store gjennombrudd i Europa. 2, 40 i odds på at FC København går på en smell mot Rakow Det polske laget har en imponerende statistikk på hjemmebane i europacupene. De har spilt ni kamper på Miejski Stadion siden 2021, og polakkene er så langt ubeseiret.


Norsk Tipping | «Norske» FC København får trøbbel mot Raków


I 2004-2005-sesongen røk FCK ut mot slovenske Gorica, og i 2009-2010-sesongen ble APOEL fra Kypros for sterke. I 2011-2012-sesongen tapte de begge kampene mot tsjekkiske Viktoria Plzeň. Qarabağ fra Aserbajdsjan slo dem ut i kvaliken i 2017-2018-sesongen, mens i 2019-2020-sesongen var det Røde Stjerne fra Serbia som ble deres banemenn. Nå slo danskene ut Sparta Praha i forrige kvalifiseringsrunden, men det var bare så vidt. Det er to lag i god i scoringsform som møtes tirsdag. Rakow har scoret i alle de ni siste kampene, og de har kun gått av banen uten å score i én av de siste elleve kampene i alle turneringer.


Det spiller du på her til 2, 40 i oddsChampions League-kvalifisering, første kamp. FC København har i løpet av de siste ukene hentet to norske landslagsspillere. I forrige uke ble Birger Meling er klar for den danske storklubben. Nordmannen, som har 37 landskamper, kommer fra den franske toppklubben Rennes. I FCK får Meling selskap av landslagskollega Mohamed Elyounoussi som sluttet seg til klubben i slutten av juli. De to nordmennene er hentet til den danske hovedstaden for å bidra til at FCK kommer seg inn i det lukrative gruppespillet i Champions League. FCK møter polske Rakow i det siste hindret på veien mot et Champions League-gruppespill. Det blir ingen walkover, selv om polakkene spiller på ArcelorMittal Park, istedenfor sin vanlige hjemmebane Miejski Stadion Piłkarski.


Denis Vavro måtte gå av banen etter en times tid i kampen mot Sparta Praha, og han spilte ikke da FCK slo Hvidovre 2-0 fredag, noe som gjør han usikker til tirsdagens kamp i Polen. Mohamed Elyounoussi ble byttet inn i fredagens seriekamp, men den norske landslagsspilleren starter trolig mot Rakow. Kamil Grabara reddet FCK i kampen mot Sparta Praha. Han hadde ti redninger i den kampen, men det spørs om han klarer å gjenta den prestasjonen i tirsdagens match. Rakow er en eventyrhistorie, og vi tror eventyret fortsetter mot FC København tirsdag.


[[TRANSMISJA NA ŻYWO-]] Raków København na żywo 22


FC København - Sparta Praha sammendrag Fotball resultat og høydepunkterStream Champions League live Fotball kampen mellom FC Copenhagen og Sparta Prague med Eurosport. Kampen starter kl. 20:00 den 8. august 2023. Få siste nytt om FC Copenhagen og Sparta Prague, og finn Champions League standings, results, top scorers og previous winners. Fans av Fotball kan lese de seneste Fotball overskiftene, intervjuene, ekspertuttalelsene og se video gratis. Følg med på hva som skjer i Eliteserien, OBOS-Ligaen og andre begivenheter.


- En skandale - Head Topics


Billetter til FC København mot Raków Częstochowa den 30/08


Norsk kombinasjonsspill ga FC København drømmeutgangspunkt(Raków Częstochowa – FC København 0–1) Landslagsspillerne Birger Meling og Mohamed Elyounoussi sto bak målet som sørget for at FC København har los på gruppespill i Champions League. Publisert: 22. 08. 2023 22:56Den danske storklubben har i sommer hentet nordmennene Meling og Elyounoussi. Og det er de to som er mye av årsaken til en sterk borteseier borte mot polske Raków Częstochowa tirsdag.


Ja, de har faktisk vunnet de syv siste kampene på rad. Totalt har de spilt 18 kamper i Europa siden 2021, og de har vunnet tolv av dem. Det er dårlige nyheter for FC København, som historisk har hatt problemer på bortebane i Champions League-kvalikene når de har møtt klubber fra Øst-Europa. Raków Czestochowa- FC KøbenhavnOdds: Rakow vinner - 2, 40 i oddsKampstart tirsdag 22. august kl. 21. 00Spillestopp kl 20. 59ArcelorMittal Park Kampen kan sees på Vsport Premier League og Viaplay Her skaffer du deg tilgang til ViaplayVi tror at Raków vinner.


Liveresultat, laguppställningar, videoklipp - Forza Football


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page