top of page

Support Group

Public·132 members

(LIVE TV@@@) FCK mod Raków Częstochowa direkte tv 30/08/2023


[[TV<<<<]<<] Raków mod København live direkte 22


FCK satte sig på spillet fra kampens start og kom altså hurtigt foran. Mohamed Elyounoussis indlæg ramte Rakow-stopperen Bogdan Racovitan og snød dermed Vladan Kovacevic i målet. Efter scoringen kom Rakow bedre med og pressede FCK. I det 39. minut fik hjemmeholdet scoret, men målet blev efterfølgende annulleret af VAR grundet en meget snæver offside i opspillet. Stillingen ved pausefløjt var således 1-0 til Jacob Neestrups tropper. Efter pausen fortsatte Rakow med at jagte en udligning. Det var tæt på at lykkes efter 66 minutters spil, hvor indskiftede Sonny Kittel modtog bolden i en gunstig position efter et langt indkast, men tyskeren overplacerede sit skud. FCK havde efterfølgende et par forsøg fra distancen, men her udeblev kvaliteten også.


FCK trak det længste strå via et selvmål fra Rakow efter blot ni minutters spil. Det var et indlæg fra offensivspilleren Mohamed Elyounoussi, der tog en afretning og dermed snød Vladan Kovacevic i Rakow-målet. Den polske hjemmehold fik i slutningen af første halvleg annulleret et mål for en snæver offside af VAR. Polakkerne pressede på for en udligning i anden halvleg, men skarpheden manglede hos hjemmeholdet. Sejren betyder, at FCK står med de bedste kort på hånden forud for returkampen, der spilles næste onsdag i Parken.


Det er Orri Oskarsson, der får en advarsel for at diskutere for meget. 89'FCK bryder presF. København er lykkes med at bryde presset i de sidste par minutter. De sætter et godt angreb sammen, hvor angriber Jordan Larsson til sidst går til jorden i feltet, men dommerens fløjte er tavs. 86'Højlund på banenF. København har foretaget en udskiftning. Det er 18–årige Oscar Højlund, der kommer ind i stedet for midtbanespiller Rasmus Falk. Højlund spillede senest en rigtig god kamp mod Hvidovre i fredags.


Rakow pressede mere og mere på, jo længere ind i kampen de kom. I overtiden var presset stort, men F. København holdte stand og vandt 1–0. Jacob Neestrups hold har dermed et stærkt resultat med ind i returkampen i Parken i næste uge. Kampen er slut! Kampen mellem Rakow og F. København endte 0-1 til københavnerne. 90'Gult kort til JelertGult kort til F. København. Det er højreback Elias Jelert, der får en advarsel for at trække tiden. 90'Fire tillægsminutterDommer Irfan Peljto har lagt fire minutter til anden halvleg. 90'Gult kort til FCKGult kort til F.


FCK vinder vigtig CL-sejr i Polen


København vandt 1–0 ude over polske Rakow i den første af to playoff–kampe til Champions League. Københavnerne kom lidt heldig foran efter ni minutter, da et indlæg fra venstrekant Mohamed Elyounoussi blev rettet af og gik i mål. Jacob Neestrups mandskab var gode på bolden i første halvleg. Rakow kom dog bedre med mod slutingen, og de fik endda bolden i mål efter 39 minutter – scoringen blev dog efterfølgende annulleret for offside. Man skulle et stykke ind i anden halvleg, før der kom chancer – det var primært dueller og tekniske fejl på en glat bane denne aften.


(((DIREKTE!!))) FCK Raków live direkte 30/08/2023 Rakow var


[direkte!] Raków mod København live direkte tv 22 august


København er gået over i en defensiv 5–4–1–formation. 79'Begge hold skifter flereBegge mandskaber skifter flere spillere. Rakow skifter tre. F. København skifter to. Hjemmeholdet sender midtbanespillerne Ben Lederman og Srdjan Plavsic ind sammen med den store angriber Lukasz Zwolinski. F. København har sat forsvarsspillerne Christian Sørensen og Nicolai Boilesen ind i stedet for offensivspiller Diogo Goncalves og venstrekant Mohamed Elyounoussi. 75'Hjørnespark til Rakow - god chance! Hjemmeholdet har nogle gode minutter på banen. København er presset og giver et hjørnespark til Rakow. Det bliver til en stor hovedstødschance, da deres stopper Adnan Kovacevic kommer op og header på mål, men forsøget går en meter forbi den ene opstander.


83'Rakow-presHjemmeholdet lægger et tungt pres mod FCK–målet. De har et længere angreb, hvor det spiller tæt rundt om FCK–feltet og sender flere indlæg ind i boksen. De får en god chance, men afslutningen mangler kvalitet. Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix82'FCK i defensiv formationEfter indskiftningerne af Christian Sørensen og Nicolai Boilesen ligner det, at F.


Godt TV-nyt om FCK's to skæbnekampeHele sommeren igennem har de danske holds kampe i de europæiske kvalifikationsturneringer været præget af tvivl om, hvorvidt danske fans kunne se dem. Viaplay har ikke automatisk haft rettighederne til Champions League-kvalifikationen, og TV 2 har heller ikke automatisk haft rettighederne til Conference League-kvalifikationen. Det har ført til, at streamingtjenesten Solidsport eksempelvis har vist FCK-, FCM- og FCN-kampe mod betaling. Længe så det også ud til, at danske fans måtte se langt efter en måde at se FC Københavns skæbnekamp i Prag mod Sparta Prag, inden Ekstra Bladet købte kampen og viste den gennem deres +univers. Denne tvivl er dog væk, når FC København skal forsøge at komme forbi polske Rakow Czestochowa i playoff-runden til Champions League-gruppespillet. Netop fordi det er playoff-runden, så viser Viaplay begge opgør, da de sidder på rettighederne til Champions League-hovedturneringen.


(Foto: JANEK SKARZYNSKI/Scanpix 2023) FCK må påtage sig favoritrollen over de to opgør, der adskiller klubben fra det forjættede Champions League-gruppespil, når de møder polske Raków. FCK fik da også en drømmestart, da Mohamed Elyounoussi bragte FCK foran 1-0, allerede inden uret havde rundet 10 omgange. Kort før pausen blev FCK reddet af VAR, da Raków ellers havde bolden i mål, men det blev underkendt for offside. I anden halvleg pressede Raków mere på, men havde problemer med at skabe store chancer.


Her kan du se fodbold i dag | TV guide


Det afspejlede sig særligt ved, at begge hold præsenterede en meget kompakt defensiv, som ikke tillod mange chancer. FCK trak det længste strå via et selvmål fra Rakow efter blot ni minutters spil. Det var et indlæg fra offensivspilleren Mohamed Elyounoussi, der tog en afretning og dermed snød Vladan Kovacevic i Rakow-målet. Det var ikke en skøn kamp, men det er FC København nok lige glade med. (Foto: © WALDEMAR DESKA, Ritzau Scanpix)Den polske hjemmehold fik i slutningen af første halvleg annulleret et mål for en snæver offside af VAR. Sejren betyder, at FCK står med de bedste kort på hånden forud for returkampen, der spilles næste onsdag i Parken. Her bliver det endegyldigt afgjort, om FCK kvalificerer sig til Champions League.


(Se live-) FCK Rakow live direkte tv 30.08.2023 FCK kamp i d


Mål og Highlights: FCK fik et fantastisk udgangspunkt med sejr i Polen - CampoF. C. København skulle forsøge at få et godt udgangspunkt, da de på udebane mødte Raków fra Polen i Champions League-kvalifikationen. Copenhagen. Jordan Larsson wies for a ball with Rakow Milan Rundić during their Play-offs, 1st leg Champions League match at Zagłębiowski Park Sportowy in Sosnowiec, Poland, on August 22, 2023.


Rakow Czestochowa – F.C. København Playoff 1:2 Studie


Sådan vandt FCK i PolenHvad skete der? FC København mødte den polske mester, Rakow, i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde inden gruppespillet i Champions League. Tak for nu! Med F. C. Københavns 1–0–sejr over Rakow siger vi tak for i aften. Tak, fordi I fulgte med her på siden! Billeder fra kampenFoto: Janek Skarzynski/Ritzau ScanpixFoto: Waldemar Deska/EPA/Ritzau Scanpix Foto: Waldemar Deska/EPA/Ritzau Scanpix Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix Foto: Janek Skarzynski/Ritzau Scanpix FCK tager første stik mod RakowF.


73'Længere FCK-angrebF. København sætter et langt angreb sammen, hvor de spiller rundt på både egen og modstanderens banehalvdel. Til sidst kommer de helt op til Rakow–feltet. Er trykker Jordan Larsson af, men afslutningen mangler kvalitet og går langt over mål. 70'Hjørnespark til RakowHjemmeholdet får et hjørnespark. De spiller bolden kort, og Sonny Kittel sætter F. Københavns Orri Oskarsson, inden han laver et indlæg ind i feltet. Det er dog en F.


[live sport] FCK Raków Częstochowa direkte tv 30 august


Polsk selvmål sikrer FC København godt udgangspunkt i første playoff-kampFC København vandt tirsdag 1-0 på udebane mod polske Rakow i første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. FC København vandt tirsdag 1-0 mod polske Rakow i den første af to playoff-kampe om at komme i Champions League. (Foto: © Janek Skarzynski, Ritzau Scanpix)Det blev til en 1-0-sejr for FC København, da holdet på udebane mødte polske Rakow Czestochowa i den første af to kampe i den sidste kvalifikationsrunde til Champions League-gruppespillet tirsdag aften. Underlaget på Zaglebiowski Park Sportowy i Sosnowiec var glat og hurtigt, hvilket affødte mange fejl og boldtab undervejs i kampen. Det var en tæt affære, der bar præg af opgørets store betydning.


København–spiller, der sætter hovedet på og header væk. 69'Elyounoussi tæt påF. Københavns venstrekant Mohamed Elyounoussi trækker ind i banen og sparker på mål. Hans forsøg bliver endnu engang rettet af, men denne gang laver Rakow-målmand Vladan Kovacevic en fin redning. 68'Kovacevic tæt på stor fejlRakow-målmand Vladan Kovacevic er tæt på at lave en stor fejl, da han laver en stopfinte på indskiftede Orri Oskarsson.


Keeperen snubler lidt i bolden, men får det med sig og slipper med skrækken. 66'Stor chance til Rakow! Værterne får en stor chance! Det er endnu engang et langt indkast, der bliver farligt. Bolden forlænges ved forreste stolpe og centralt i feltet flugter indskiftede Sonny Kittel bolden tæt over det korte målhjørne.


FCK vinder vigtig CL-sejr i PolenFC København vinder 1-0 over polske Rakow Czestochowa i den første af to kampe om en plads i Champions League-gruppespillet. Det var en tæt affære, der bar præg af opgørets store betydning. Det afspejlede sig særligt ved, at begge hold præsenterede en meget kompakt defensiv, som ikke tillod mange chancer.


[TV>] Rakow FCK direkte tv 22 august 2023 for 6 dage siden


(((tv!))) FCK mod Raków Częstochowa live direkte tv 30 augus


Polsk selvmål sikrer FC København godt udgangspunkt i


F.C. København


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Kai Amald
  Kai Amald
 • galaxy138 slotonline
  galaxy138 slotonline
 • elvis abon
  elvis abon
 • Putrsa Chola
  Putrsa Chola
bottom of page